Pits de pollastre a la llimona
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Guarnició:
- 50 g d'ametlles
- 1 Xili vermell, tallat en anells, i sense les llavors.
- La pell de ½ llimona, tallada en tires fines
- 100 g olives verdes farcides, tallades en cèrcols
- Mantega
- 2 cullerades de julivert finament picat
Pollastre:
- 4 pits de pollastre, aproximadament de 200 g cada un
- 1 culleradeta de sal
- ½ culleradeta de pebre vermell
- Pebre acabat de moldre
- Mantega
Salsa:
- 1 dl de vi blanc o brou de pollastre
- 1,5 dl de brou de pollastre
- Pebre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Guarnició:
Fregeix en una paella les ametlles, remenant amb freqüència fins que tinguin un color marró.
Fregeix en la mantega, el xili, la ratlladura de llimona i les olives.
Agrega les ametlles i el julivert, aparta i reserva a la calor
Pollastre:
Assaona els pits de pollastre, a la mateixa paella fregeix el pollastre en la mantega calenta durant uns 12 a 15 minuts, retira i mantén calent.
Salsa:
Desglaça el fons de la paella, breument i a foc lent amb el vi i el brou de pollastre, assaona i agrega els pits de pollastre, cou breument i distribueix en els plats, preescalfats, els pits i pel damunt la guarnició
Serveix amb pèsols congelats bullits i arròs o patates gratinades.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3129 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.